3
Το οξύμωρο της θητείας του Ζήση Βρύζα το τελευταίο διάστημα είναι το εξής:

Την περίοδο 2012-13 όταν ο ΠΑΟΚ δεν έχει επενδυτή και ζορισμένος οικονομικά, κλείνει προπονητή  το γιωργοδώνι με υπερδιπλάσια αποζημίωση από εκείνη που τσέπωνε στον Ατρόμητο. Το ίδιο καλοκαίρι ανακοινώνει τα παλτά Κουμαλό-Βιβιάν ενώ στην πορεία, είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών του π@@στικου φαγώματος του Pablo Garcia!
Παρόλα αυτά δεν ακούγεται κιχ σε βάρος του, το όνομα του δεν περιλαμβάνεται ούτε σε ΥΓ ανακοίνωσης...
Την επόμενη περίοδο, ο Βρύζας πρωταγωνιστεί σε υποθέσεις που βρωμάνε από χιλιόμετρα μακριά.
Υπογράφει με τον απίθανο Ισπανό Λόπεζ κλειστό τριετές συμβόλαιο για 400χιλ το χρόνο, ενώ ο παίκτης αμειβόταν με λιγότερα από τα μισά στην πρώην ομάδα του.
Ανανεώνει το συμβόλαιο του προβληματικού Χακόμπο και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές!
Υπογράφει συμβόλαιο με τον νεαρό Αποστολόπουλο ύψους 100χιλ ευρώ, ο οποίος μέχρι σήμερα βολοδέρνει ως δανεικός σε Βέροιες και Πλατανιάδες (με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του, όπως συμβαίνει και με τους δυο πρώτους που αγωνίζονται ως δανεικοί.)
Φέρνει το Τζαβέλλα, η κατ' αρχήν συμφωνία ωστόσο προβλέπει εξωπραγματική αμοιβή για το μάνατζέρ του παίκτη (ποσό που κόβεται κατόπιν παρέμβασης της Γκοντζάρεβα -το ίδιο συνέβη με την περίπτωση Λόπεζ όπου επίσης έπεσε ένα μικρό ψαλίδι από την αρχική συμφωνία-)
Μιλάμε για καραμπινάτες περιπτώσεις που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα μακριά, αλλά παρόλα αυτά, ο Βρύζας παραμένει στο απυρόβλητο και το ονομά του δεν αναφέρεται ούτε σε ΥΓ ανακοίνωσης...

Ο φετινός Ζήσης, θύμισε τον άνθρωπο που όλοι αγαπήσαμε στο ξεκίνημα της παραγοντικής θητείας του στον ΠΑΟΚ, αφού όλες οι μεταγραφές που έκανε αποδείχτηκαν πετυχημένες. Ρατς-Γκολάσα-Μακ-Φακούντο. Ειδικά οι δυο τελευταίοι που δεν ήταν ιδιαιτέρως γνωστοί και κόστισαν ελάχιστα για την ποιότητα του βγάζουν στο χορτάρι. Είναι δεδομένο πως αν ο ΠΑΟΚ είχε ένα στοιχειώδες αγωνιστικό πλάνο και δεν ήταν ένα σύνολο που στηρίζεται στις ατομικές εξάρσεις και στον αυτοσχεδιασμό του καθενός, θα είχαν πολλαπλασιάσει την αξία τους.
Παρόλα αυτά, ο Βρύζας σταυρώθηκε!
Την τελευταία εβδομάδα δεν πέρασε μέρα που να μη βγει ανακοίνωση που να μην τον ξεσκίζει πατόκορφα.
Δε μοιάζει οξύμωρο?
Τις προηγούμενες χρονιές που υπήρχαν άπειρες αφορμές να μην κουνιέται φύλλο και φέτος που δεν υπήρχε αφορμή να ξεσκίζεται ανηλεώς?
Η απάντηση είναι εύκολη!
Φέτος υπάρχει Αναστασιάδης, που είναι ωρολογιακή βόμβα.
Ειδικά όταν φτάνουμε σε περιόδους κρίσεων τις οποίες αδυνατεί να διαχειριστεί, φροντίζει να δίνει κόσμο και κοσμάκι, με τον δικό του ευλογημένο τρόπο, για να αποποιηθεί τις ευθύνες του.
Τώρα που μας τελείωσε ο Βρύζας, έρχεται η σειρά του Αγγελίδη αλλά και του Σαββίδη.
Ο τελευταίος μάλιστα το γνώρισε πρώτος πρώτος, όταν μετά την Καλλονή έφαγε πέσιμο επειδή δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη!
Αυτό ήταν το βολικό σενάριο της εποχής, για να καλυφθεί η ανασφάλεια του προπονητή που δεν ήθελε παίκτες, μέχρι που το σενάριο καταρρίφθηκε και την πλήρωσε ο Βρύζας....

Δημοσίευση σχολίου

  1. πετυχημενη μεταγραφη ο γκολασα? οσο για το οξυμωρο, η υπομονη και η περιοδος χαριτος καποτε τελειωνει και το παραμικρο φανταζει τεραστιο. χωρια οτι πολλες φορες η αληθεια ερχεται σε επομενο χρονο στο φως, οποτε το ξεσκισμα μπορει να μην εχει να κανει με το παρον αλλα με το παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποτυχημενη μεταγραφη ο Γκολασα? Τα υπολοιπα ειναι θεωρητικες γενικολογιες, σε ενα πολυ συγκεκριμενο κειμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ηταν αποτυχημενη??? τι θετικο ειδες να προσφερει ο γκολασα??? γενικολογιες??? οχι φιλε μου, πολυ συγκεκριμενα μιλαω για την φαση του βρυζα.

      Διαγραφή

 
Top