0
Τις αστειότητες του προκατόχου του άρχισε να υιοθετεί ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, προαναγγέλοντας τη διακοπή των πρωταθλημάτων, με αφορμή τα κρούσματα βίας στη Λεωφόρο.
Όπως ο Ανδριανός είχε αναβάλει τα πρωταθλήματα μετά τη δολοφονία Κατσούλη στο Ηρόδοτος-Εθνικός, έτσι και ο Κοντονής αποφάσισε τη διακοπή του πρωταθλήματος!

Ποιος το αποφάσισε?
Ο πρωθυπουργός!!!
Δουλειά δεν είχε ο Τσίπρας δηλαδή, να ασχοληθεί με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΣ...
Αρκεί και μόνο του αυτό το τελευταίο, για να καταλάβουμε την ανεπάρκεια του ανδρός.
Είναι δυνατόν δηλαδή, να φορτώνουμε στον πρωθυπουργό που έχει ένα κάρο προβλήματα, να ασχοληθεί και να λύσει το χουλιγκανικό?
Ας το ξεπεράσουμε όμως και ας πάμε στην ουσία.
Άντε και διακόπηκε το πρωτάθλημα, τι έγινε?
Τι θα συμβεί άραγε μέχρι να ξεκινήσει και πάλι?
Θα βάλουν μυαλό οι χουλιγκάνοι?
Θα μεταμορφωθεί ο Βαγγέλας σε Μητέρα Τερέζα?
Θα εξομολογηθούν οι Γιάχος και Μάνταλος τις αμαρτίες τους?
Και μόνο το γεγονός πως ο πρώτος παράγοντας που συναντήθηκε ο Κοντονής ήταν ο Βαγγέλας, τα λέει όλα.
Να φανταστείτε, στις διερευνητικές του επαφές ο Κοντονής πριν ανακοινώσει τις αποφάσεις του, συναντήθηκε με τους προέδρους της Λίγδας και της ΕΠΟ!
Ζήτησε δηλαδή τη γνωμοδότηση των ηθικών και φυσικών αυτουργών της βίας, για να λύσει τα προβλήματα της βίας.
Μιλάμε για ασταμάτητο mastrubation τώρα!
Ο Στάθης Ψάλτης να ήταν υπουργός, δε θα γελούσαμε τόσο.
Κύριε, υπουργός είσαι. Κράτος δηλαδή. Θέτεις τους όρους του παιγνιδιού, βάζεις το πλαίσιο και όποιος βγει από αυτό, εξαφανίζεται.
Τόσο απλά!
Αλλιώς δεν είσαι υπουργός, αλλά μαιμουτζής...

Ο Θατσερισμός.

Η ασθένεια που μαστίζει όλους ανεξαιρέτως τους υπουργούς αθλητισμού των τελευταίων 10ετιών, είναι ο Θατσερισμός.
Στο πνεύμα της Ρίτας που κάποτε είχε αποκλείσει τις Αγγλικές ομάδες από την Ευρώπη για να λύσει το πρόβλημα της βίας που μάστιζε το νησί, κάθε πικραμένος υπουργός, προαναγγέλει τη διακοπή των πρωταθλημάτων, νομίζοντας ότι θα γραφτεί στην ιστορία ως αρσενική εκδοχή της  Θάτσερ!
Ας έχουν κατά νου οι μαλάκες, πως η Ρίτα έκανε ότι έκανε με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη! Δε διεκόπη καμμιά διοργάνωση, όλα έγιναν με τα γήπεδα ανοιχτά.
Εκτός αυτού, τα χρόνια που οι Αγγλικές ομάδες δεν αγωνίζονταν στις Ευρωπαικές οργανώσεις, εφαρμόστηκε συγκεκριμένο σχέδιο.
Καλό ή κακό, αποτελεσματικό ή μη, εφαρμόστηκε ένα πλάνο!
Στην περίπτωσή μας, ακόμα κι' αν διακοπεί το πρωτάθλημα, το μόνο που θα συμβεί θα είναι να γίνουν μερικές συναντήσεις της πολιτείας με τους προέδρους,, καμμιά συνέντευξη τύπου όπου θα εκφραστούν ευχολόγια, εμφάνιση 5-10 απίθανων στην εκπομπή του Θωμαίδη για να καταδικάσουν τη βια και θα ζήσουν αυτοί καλά κι' εμείς καλύτερα...

ΥΓ. Τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας (κάρτα φιλάθλου-ηλεκτρονικό εισιτήριο-κάμερες κλπ), πρωτοακούστηκαν από το Γιώργο Λιάνη, την περασμένη χιλιετία.
Όποιος νομίζει πως η μετατροπή των συνδέσμων σε Λέσχες θα συνεισφέρει έστω και στο ελάχιστον προε τον περιορισμό έστω της βίας, ας ρίξει έναν κουβά νερό στο κεφάλι του, μπας και συνέλθει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top