0
Η ιστορία τους γνωστή.
Έπαιρνε ο ΠΑΟΚ διαφήμιση ΔΕΠΑ για τη φανέλα και μιλούσαν για κρατικοδίαιτη ομάδα του δημοσίου κλπ. Από πίσω βεβαίως, έτρεχαν στα βουλευτικά γραφεία και άρχιζαν την κλάψα ''γιατί μόνο σε αυτούς και όχι σε εμάς''  και έτσι, τσιμπούσαν κανά  κοκκαλάκι.

Κοκκαλάκι όμως, γιατί εκεί δεν τους έπαιρνε να πούνε ''δώστε μας περισσότερα, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Μακεδονίας''...
Απέκτησε ο ΠΑΟΚ κλειστό γήπεδο μπάσκετ προσφέροντας το μεγαλύτερο κομμάτι οικοπέδου, πάλι μίρλα οι γείτονες κι έτσι, κατάφεραν να πάρουν κι αυτοί το Αλεξάνδρειο!
Επαναλαμβάνω, πως ο ΠΑΟΚ προσέφερε το οικόπεδο για να χτιστεί το γήπεδο -το σημαντικότερο δλδ-, αυτοί με ποιο αντάλλαγμα πήραν τη χρήση του Αλεξάνδρειου?
Δεν το μάθαμε ποτέ, ούτε πρόκειται....
Θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια, να διαβάζω πως ο ρούλης ετοιμάζει εκδήλωση για τα...88 χρόνια ιστορίας του και να αναρωτιέμαι:
΄Ποια 88 χρόνια? Να γιορτάσεις τα 50, τα 80, τα 90, τα 100, το καταλαβαίνω, από που κι ως που να διοργανώσεις εκδήλωση για τα 88?
Κι αφού κάνεις για τα 88, γιατί δε γιόρτασες τα 86, τα 82, τα 79''?
Η απάντηση ήταν απλή, ο ΠΑΟΚ μόλις είχε γιορτάσει τα 80 χρόνια του και στο βλαμμένο τους μυαλό, θα έπρεπε να κάνουν κάτι ανάλογο για να δείξουν ότι είμαστε το ίδιο!
Αυτή είναι η αρρώστια τους άλλωστε, να δείξουν ότι είναι το ίδιο με εμάς.
Κι επειδή αυτό είναι αδύνατο, καταφεύγουν σε κακή απομίμηση.

Όπως τώρα στο μπάσκετ, που ο στρουμπουλός πρόεδρος τους αποφάσισε να αυτοτιμωρήσει την ομάδα, επιλέγοντας να γίνει ο αγώνας με την ξαδέρφη στα πλέι οφ, χωρίς θεατές.
Ουδείς αντελήφθη το λόγο και με την ευκαιρία, αν θέλαμε να μιλήσουμε για διαιτητικές αδικίες, έχουμε να γράψουμε πάμπολλα για πάρτη τους, με πιο πρόσφατο το πως κέρδισαν την ίδια ομάδα στην έδρα τους, στην κανονική περίοδο, το θέμα όμως είναι άλλο.
Πως για πολλοστή φορά παλεύουν να το παίξουν ΠΑΟΚ, κι έτσι, προσπαθούν να κάνουν ότι και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη, που αποσύρθηκε από τον δεύτερο ημιτελικό με το γαύρο.
Η διαφορά είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ότι έκανε,  κόντρα στον κατά γενική ομολογία δυνάστη του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι κάποιον τυχαίο.
Μια άλλη διαφορά είναι πως ο αγώνας ήταν για τα ημιτελικά του κυπέλλου και όχι ένα αδιάφορο παιγνίδι για την τιμή των όπλων, όπως οι αγώνες για την 3-4η θέση των πλέι οφ.
Και η απόφαση ήταν δεν κατεβαίνω, όχι αμιγώς επικοινωνιακά τερτίπια του τύπου κλείνω τις πόρτες...
Η σημαντικότερη διαφορά όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ έλαβε την απόφαση του αυτή, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις κυρώσεις, που δεν είναι ευκαταφρόνητες. Με άλλα λόγια, πλήρωσε με αίμα αυτή του την απόφαση!
Οι ρουλαίοι λοιπόν παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες, τους επαναστάτες χωρίς κανένα κόστος νομίζοντας πως θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα, ενώ -προσέξτε το αυτό- στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται σε αδικίες που έχουν υποστεί κατά καιρούς και ο γαύρος και ο βάζελος!!!
Προσοχή  μόνο, μη σκίσουν κανά καλτσόν...
ΥΓ. Ιδιαίτερη σημασία έχει πως στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, ξεκαθαρίζουν πως τον αγώνα δε θα παρακολουθήσει κανένα μέλος της οικογένειας Λάσκαρη!
Και πως να το αντέξουμε αυτό, να επισπευσθεί εδώ και τώρα το προσεχές  Εurogroup, να αναβληθεί η επίσκεψη Πούτιν στο Άγιο Όρος, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά, όταν η οικογένεια Λάσκαρη απέχει.
ΥΓ 1. Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται πάντως πως το κυλικείο του γηπέδου θα λειτουργήσει κανονικά, (είναι δυνατόν ρε πούστη μου σε τέτοια ανακοίνωση να γίνεται αναφορά και στο..κυλικείο) οπότε να υποθέσουμε πως η οικογένεια θα είναι στο γήπεδο.
Απλώς δε θα μπει μέσα...


Δημοσίευση σχολίου

 
Top